Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Bilpleieguide - Veiledning til bilpleie

Visste du at polering og bilvask kan være lett og uanstrengt?
Når du blir litt kjent med emnet, så vil ikke håndvask av bilen være kjedelig og krevende lenger. I tillegg vil bilen se flott ut!

Det viktigste er å unngå feil - Les dette først

I begynnelsen, så vasker man bilen uten at man vet om det er feil eller riktig metode, man ser bare at bilen blir ren. Ved bruk av feil metode, produkter eller verktøy, forårsaker man fort ytterligere skader og riper i bilens lakkoverflate. Det er hensiktsmessig å påpeke at vi ikke anbefaler å vaske bilen i vaskemaskin på bensinstasjon, da dette vil påføre nye vaskeriper. 

Tommelfingerregelen - Ikke gni på skitten lakk! Skitt - som ofte inneholder sand og småstein, vil påføre flere riper og skade. Det verste du kan gjøre er å gni dette med en svamp på overflaten. Sanden klarer ikke å synke ned i en svamp og vil dermed ligge på overflaten og forårsake skade.

Sjekk ut Autodude sine anbefalte produkter!

←↑ Se på venstre side for detaljerte instruksjoner for rengjøring av bilen / Trykk på Meny-knappen øverst på denne siden

La produktet gjøre jobben - bruk de riktige løsningene på rett sted.

Har du noen gang gått lei av å vaske bilen, når skitten ikke vil av?
I mange butikker kan man finne såkalt "alt i ett" bilshampo som lover å fjerne alt av smuss og gjerne legge igjen en beskyttende hinne. Disse produktene gir dessverre ikke så gode resultater som egne midler for ulike typer skitt. Med riktige produkter, verktøy og metoder, kommer bilvasken og vedlikeholden bli til en lek!

La produktet gjøre jobben, så sparer du både energi og lakkoverflaten. For eksempel kan en tjære-fjerner jobbe seg gjennom tjæreflekken og den vil løsrive seg enkelt. Med de riktige produktene er det ikke nødvendig å slite seg ut og man unngår nye riper i lakken.

Forvask - Bilvaskens hovedtrinn!

Aldri glem å forvaske bilen, selv om bilen ikke ser ut til å være spesielt skitten. Formålet med forvask er å fjerne alt smuss, som kan fjernes uten mekanisk vask (håndvask). Forvasken gjør bilen klar til vask med vaskehanske og minimerer risikoen for vaskeriper.

Grundig rengjøring av bilen

Autodudes beste utvalg av bilpleieprodukter

 

Utforsk Autodudes tips - bruk riktige verktøy og produkter - vær glad i bilen din!

Disse sidene inneholder veiledninger som er opparbeidet gjennom erfaring om bilvask og bilpleie i ulike stadier. Noe av informasjonen er mer utdypende enn andre, du velger det nivået som passer ditt behov.
Kos deg med bilvasken!

Hilsen Autodude

Se på venstre side / trykk på meny-knappen på toppen for detaljerte instruksjoner om behandling av bilen!


Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte jobber kontinuerlig med ordrebehandling. Vi har som mål å sende bestillinger innen 24 timer.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-4 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!