Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Behandling av bilens plast og gummideler

Behandle plast og gummideler - Få det til å se ut som nytt

Moderne biler har mange deler av plast, f.eks lister, "griller" takrails og dørhåndtak.
Umalte plastdeler er følsomme for sollys og vaskemidler og vil over tid bli grå.

Plastdetaljer kan forhindres i å falme med hjelp av ulike konserveringsmidler. Også allerede falmede overflater kan få tilbake glans og "som ny" utseende. Behandling av plast og gummideler er kjempelett med de riktige produktene.

Med hjelp av de beste produktene, kan du få tilbake riktig farge og glans med svært lite innsats. Men med et resultat som vil vare i lang tid.
De fleste rimelige produkter du kan finne på markedet er ikke effektive nok og vil ikke hindre den grå utvaskede fargen å gjenoppstå.

Sjekk ut Autodude sine produkter for pleie av plast!

Hvordan kan man behandle plast?

Behandling av plast kan i praksis deles inn i to grupper:

Plastfornyere reagerer med plast / gummi og gir tilbake sin opprinnelige fargetone og glans. Holdbarheten kan variere fra noen uker til måneder.

Med plastbelegg oppretter du en tynn (10-30 nm) "film" som gir plastdeler et nytt og naturlig utseende. Belegget vil gi deg langvarig og god beskyttelse. Holdbarheten kan vare opp til flere år.


Sjekk ut Autodude sine produkter for plastbehandling!

Nesten alle produkter for plast og gummifornyelse brukes på samme måte.

Hvilke fordeler har det?

Det viktigste med behandling av gummi og plastdeler er forebygging av falming. Produkter vil etterlate en beskyttende hinne som forhindrer påvirkning fra UV-stråler, såpe, oljesøl og andre stoffer som kan skade plast og gummi. Den viktigste beskyttelsen mener vi er mot UV-stråler. Så om du kjøper deg en ny bil, vil vi anbefale at du behandler plast og gummideler. Da trenger du ikke tenke på dette noe mer enn ca en gang i året.

Vedlikeholdte og pene plast og gummidetaljer kommer godt med når f.eks bilen skal selges. Kjøperen ser en flott og vedlikeholdt overflate, noe som betyr at eieren har tatt godt vare på bilen. Det er tross alt hyggeligere å se plastdetaljene i sin oppriktige farge og ikke falmet og grå.

Autodudes instruksjoner for behandling av plast og gummi

Nedenfor finner du en generell instruksjon i hvordan du behandler plast og gummideler.
Sjekk alltid instruksjoner på produktet du skal bruke!

  1. Rengjør grundig området som skal behandles. Dette kan ikke understrekes for mye. Det er nyttesløst å bruke dyre produkter på en skitten overflate. Smuss vil forhindre at stoffet fester seg til overflaten som skal behandles. Vær nøye med avfetting og bruk IPA (isopropylalkohol) baserte produkter, slik som Dodo Juice Clearly Mentol.
  2. Påfør produktet med en mikrofiberklut eller en liten applikatorsvamp. Du kan bruke en sprayflaske der det er vanskelig å komme til. La stoffet virke i den tiden som er angitt fra produsent. Tørk så av overflaten forsiktig. Jo mindre av stoffet som er igjen på overflaten, jo bedre. Alt som blir liggende igjen, vil kun fungere som støvsamler.
  3. Gjenta behandlingen oftere hvis nødvendig for å opprettholde ønsket glans. (fungerer ikke for plastbelegg)

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!