Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Glassforsegling - Derfor bør du ha det

Glassforsegling - Derfor bør du ha det

Stadig flere ønsker å forsegle rutene og gjøre de vannavstøtende. Fordelen er at man unngår i større grad å slite ut vindusviskere, rutene, men også vindusviskermotoren(e). Glassforsegling kan, med andre ord, være økonomisk med tanke på slitasjen man unngår, men kanskje enda viktigere at den øker sikkerheten fordi man rett og slett får bedre oversikt når det ikke er så mye regn på ruta. En annen fordel med glassforsegling er at det ikke er så vanskelig å påføre. Vi anbefaler at du går igjennom de 3 stegene under for å få et godt vannavisende resultat på frontruta!

Det er også verdt å merke seg at det finnes glassforsegling som ikke nødvendigvis bare fungerer på frontruta. Glass finner man også på siden av bilen, på speil og foran ryggekameraer som ikke utsettes for vind på samme måte som en frontrute gjør. Derfor finnes det egne produkter som er laget for å fjerne vann på steder hvor luftdraget ikke kommer skikkelig til. Til det kan vi anbefale Soft99 Glaco Mirror Coat Zero

For rengjøring og påføring av glassforsegling trenger du:
· Høytrykkspyler/hageslange
· Glasspolish
· Kluter/tørkehåndkle
· Glassforsegling

Vi anbefaler vår egen glassbehandlingspakke som inneholder alt du trenger!

Steg 1
Vask ruta godt med vann fra enten hageslange eller høytrykkspyler for å fjerne støv og skitt. Tørk av med klut/tørkehåndkle.

Steg 2
Bruk glasspolish. Vi anbefaler Soft99 Compound Z eller Soft99 Glaco Glass Compound Roll On. Disse inneholder slipende partikler som fjerner urenheter som hardsittende smuss, olje og fett, og sørger dermed for at du får en jevnere overflate når du skal legge på forseglingen.

Glasspolishen smører du over hele glassoverflaten som skal behandles med sirkelbevegelser. Et lag med polish vil feste seg på glasset. Sørg for at polishen ikke renner på overflaten. Når laget har festet seg til overflaten, venter du et par minutter før du spyler av med lavt trykk på høytrykkspyleren eller bruker hageslangen. Når det er gjort, så kan du tørke av glasset med en klut/tørkehåndkle.

Steg 3
Påfør glassforsegling med sirkelbevegelser. Etter påføring anbefales det at frontruta tørker i 12 timer. Av glassforseglinger anbefaler vi:

Disse glassforseglingene sørger for at vannet/regnet vil prelle av ved hastigheter rundt 45 km/t, takket være både Glacoens gode vannavisende egenskaper, at ruta er grundig rengjort og selvsagt at ruta utsettes for luftmotstand.

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!