Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Forvask av bilen - Det viktigste trinnet

Forvask er det absolutt viktigste trinnet ved en komplett rengjøring. Gjør det nøye! Ingen snarveier!

Forvask vil løsne og fjerne forurensninger som støv, løs skitt, samt eksisterende voks. Det er svært viktig å få fjernet all løs skitt og smuss før man går videre med mekanisk vask. Spesielt for å unngå nye riper.

Rengjøringsmidler for forvask, kan grovt deles inn i to typer.

Ved en grundig vask, brukes voksløsende midler da vi ønsker å fjerne alt på bilens overflate.

Ved vedlikeholdsvask, bruker vi vokssikre midler. Da opprettholder vi det opprinnelige laget med voks/beskyttekse og fjerner smuss ut av dette.

Den beste metoden for forvask, er med hjelp fra et moderne, skummende rengjøringsmiddel med en skumkanon (foam lance)
Dette stoffet virker lenge på overflaten og tørker ikke ut like fort som andre midler.

Dette fører til at middelet får en lengere behandlingstid og løsner smuss bedre. Bruk av en skumkanon er i tillegg en mer artig måte å vaske bilen sin på.

Forvask

 1. Spray rengjøringsmiddelet nøye over hele bilen. Hvis det er mulig, bruker du en høytrykksspyler med skumkanon. Begynn i bunnen og jobb deg oppover og fra front til bak.
 2. La middelet virke så lenge som mulig, uten å la det tørke på overflaten.
 3. Skyll bilen grundig med mye vann, bruk gjerne en høytrykksspyler hvis mulig. Begynn spyling fra front og bunnen av bilen. På denne måten virker middelet lengst mulig.
 4. Rengjøringsmiddelet har nå mest trolig fjernet det gamle vokslaget hvis man har brukt et voksløsende forvaskmiddel. Dette ser du ofte ved at vannet ikke pærler seg lenger på f.eks. panseret.

Anbefalte produkter

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

 • De beste produktene for bilpleie
 • 30-dager pengene tilbake garanti
 • Sikre betalingsløsninger
 • Rask levering 1-3 dager
 • Rimelig frakt fra 59.-
 • Gratis frakt ved bestilling over 1198 kr
 • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!