Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Polering av bilens overflate

Billakk slites, blekner og mister sin glans over tid. Lakken utsettes for mye slitasje som igjen skaper riper og skader. Dette kan komme av blant annet børster fra vaskemaskin, når man børster bort snø på vinteren eller om man helt enkelt vasker bilen med feil metode og produkter. Falming av fargen kommer fra UV-stråling, luftforurensning og oksidering på overflaten. Riper og falmet lakk, kan ofte gjenopprettes ved polering.

Ved polering med poleringsmaskin vil du kutte / slipe i det øverste laget på bilens lakk. Det er ofte snakk om bare noen få micrometer. Dette vil fjerne mindre riper og gjennopprette falmet farge, slik at du vil få tilbake opprinnelig farge og glans.

Dypere riper er mer vanskelige og få rettet opp. En tommelfingerregel er, om du ikke kan kjenne ripen med neglen, så kan den i de fleste tilfeller fjernes ved polering. På dypere riper, der du kan se ned til grunnfargen og kjenne hakket med neglen, må det som oftes lakkeres på nytt. Falmet farge kan for det meste gjenopprettes til opprinnelig farge og glans.

Polering av bilen er det mest krevende ved bilpleie. Det er viktig med god tid og riktig holdning for å lykkes. Det kan være fort gjort å skade overflaten om du er uerfaren. Velg riktig utstyr for jobben og les deg gjerne opp på emnet før du begynner. Er du usikker, så overlat dette til profesjonelle.

Ved polering og voksing, kan det enkelt gå en hel arbeidsdag, til og med flere om nødvendig. Resultatet er definitivt verdt alle timene. Resultatet og forskjellen på behandlet / ubehandlet overflate er stor om jobben er utført korrekt. Vann og urenheter vil enkelt renne av, da overflatene er glatte og blanke. Det blir også mye enklere med renhold i ettertid. En skinnende bil er en fest for øyet for både bileieren og forbipasserende. Det eneste du ikke trenger å bry deg om, er den sjalu naboen.


Anbefalte produkter

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!