Autodude

Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Kundeservice

MERK! Vår telefonkundeservice er overbelastet på grunn av sommerferien, vi ber deg kontakte oss primært med skjemaet som er tilgjengelig ved "kontakt oss" knappen. Vi er fortsatt i stand til å svare raskt og effektivt på henvendelser opprettet via kundeserviceskjemaet. Tusen takk for forståelsen! 


OBS! Vi har ingen butikk, kun et pick-up point hvor du kan hente varene du på forhånd har kjøpt hos oss.

En fornøyd kunde er vårt mål. Vi hjelper deg gjerne ved spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss. Vi har samlet mye informasjon på våre nettsider. Man kan få svar på mye ved å lese seg frem.

Før du tar kontakt, forsøk gjerne å finne svaret selv. De fleste spørsmål blir besvart ved å lese:

Har du avtale og skal hente varer fra vårt lager finner du oss i Ordfører Utnes vei 19, 1580 Rygge 
(Tidligere kjent som Industriveien).

Åpningstider mandag - fredag 09.00 - 15.00.

OBS!  Grunnet stor pågang har vi midlertidig stengt våre telefonlinjer. Dersom du ønsker å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, kan du benytte deg av vår chat-tjeneste man-fre kl. 09.00-16.00. Du kan også nå oss på e-post: info@valostore.no / info@autodude.no.  Vi hjelper deg så snart vi kan! 

 

Kundetjenesten via telefon (69 10 94 10) er normalt bemannet hverdager mellom 09.00 og 15.00 (lunsj 11.30 - 12.00). Det er ikke alltid vi rekker å besvare alle som ringer inn til oss. 

Ta gjerne kontakt med oss via vår chattetjeneste. Det kan du gjøre ved å trykke på den rosa boblen nederst i høyre hjørne. Den er bemannet fra kl. 09.00 - 15.00 på hverdager. Tar du kontakt med oss utenfor bemanningstiden vil chatten gjøres om til et kontaktskjema der du vil få svar av oss på e-post.

Vi har opplevd at enkelte e-postadresser fra Gmail/Hotmail/Live/Outlook sorterer svar fra kundeservice rett i søppelmappa/junk folder. Vennligst sjekk denne hvis du ikke har fått svar på din henvendelse etter 24 timer (hverdager).

Johan

Linus

Jonathan

Filip

Sebastian

Elias

Olle

Oscar

 

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 59,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Fri frakt på bestillinger over 1198 kr

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!