Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Rengjøring og beskyttelse av bilens interiør

Bilens interiør har mye å si trivselen. Er bilen ren på innsiden vil gi opplevelsen av å kjøre til å bli enda bedre. Å holde interiøret i god stand gjør at bilen beholder sin andrehåndsverdi, og viser samtidig at eieren er omsorgsfull.

Det er også et sikkerhetsaspekt når det gjelder å holde interiøret i god stand – for eksempel kan en møkkete frontrute minke sikten merkbart. Interiørrengjøring kan virke vanskelige og kjedelig, men med ordentlige rengjørings- og beskyttelsesmidler går det enkelt og knirkefritt. Det finnes et stort antall forskjellige midler på markedet, og vi har valgt ut de aller beste til Autodudes sortiment.

Det er vanskelige å gi generelle instruksjoner for hvordan du skal holde bilen din i god stand, ettersom overflatematerialet varierer såpass mye. Her er i alle fall noen grunnlegende tips for hvordan du holder innsiden på bilen din "fresh" og får den til å se som ny ut!

Støvsuging

Støvsuging er en grunnleggende del av interiørrengjøringen. Det er best å begynne rengjøringen med å ta ut gulvmattene og starte støvsugingen. Gulvmattene bør vaskes separat med et allsidige rengjøringsmiddel (som for eksempel ValetPRO All Purpose Cleaner). Mange støvsugere har også noen effektive tilbehør, for eksempel mindre munnstykker og små børster, sånn at du kan skrape løs smuss fra trange steder mens du støvsuger.

Plast- og gummiflater

På både inn- og utsiden finnes mange plast- og gummidetaljer, som vi har skreven en egen artikkel om. For interiørrengjøring finnes det spesielle midler med mildere duft enn de som brukes på utsiden av bilen. Visse midler inneholder også frisk dufter som lukter godt.

Glass

Rene glass er viktig. Spesielt med tanke på sikkerheten er det å holde frontruten og speilene rene, både på innsiden og utsiden. Det samles raskt støv på glassoverflater, som ødelegger gjennomskinneligheten. Glassrengjøring er veldig lett. Det eneste du trenger er et par mikrofiberkluter og et glassrengjøringsmiddel. Spray middelet direkte på glasset eller på mikrofiberkluten. Tørk deretter av overflaten godt. Glassrengjøringsmidler er som oftest alkoholbaserte, så de behøver ikke å skylles p.g.a. at de avdunster av seg selv.

Skinnoverflater

Godt vedlikeholdte skinnoverflater er mildt sagt stilrene og pene å se på. Sprukket og tørt skinn gir et kjedelig utseende. Med dårlig beskyttelse forkortes skinnoverflatens levetid nevneverdig. Med skinnbehandling er det viktig å teste middelet først på en liten skinnoverflate som ikke er så synlig. Det er også viktig å bruke midler som er laget spesielt for skinn- og lærbehandling, ikke bare den første og beste flasken som det står "rengjøringsmiddel" på. Det finnes til og med spesielt utviklede skinnfargingsmidler, som får veldig gamle skinnoverflater til å se helt nye ut. Når man behandler skinnoverflater er det viktig å lese produktmanualen nøye, ettersom det ikke finnes noe "universalmanual" som gjelder alle typer skinnoverflater.

Tekstildetaljer

Tekstilrengjøring er oftest den vanskeligeste delen av interiørrengjøringen. Den letteste måten å rengjøre tekstiler på er med en rengjøringsmidler for spesielt laget stoff. La alltid overflatene tørke godt. For stoffseter er det viktig å bruke gode rengjøringsmidler, som gir bra med smussavstøtning. Dette gjør at det vil vare lengere. Når setene er beskyttet blir det mye lettere å holde bilens interiør i god stand.

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!