Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Vedlikeholdsvask

Etter en riktig utført grundig rengjøring, vil bilen holde seg ren i lang tid ved hjelp av enkel vedlikeholdsvask. Smuss og skitt fester seg ikke godt til en vokset overflate. Ved vedlikeholdsvask er det tilstrekkelig å bruke en mildere såpe for å få en ren overflate igjen. Det er viktig å velge riktige midler for vedlikeholdsvask, slik at ikke vokslaget tar skade. Velger man feil type rengjøringsmiddel så skaper dette undøvendig ekstraarbeid.

Ved vedlikeholdsvask vil man kun ha bort skitt og smuss fra overflaten og ikke det beskyttende vokslaget. Bruk derfor et mildere rengjøringsmiddel som er skånsom mot voksen.

Vær oppmerksom på at en del rengjøringsmidler til forvask inneholder sterke løsemidler (f.eks Solmaster AS40), som løser opp vokslaget. Så velg mildere og såkaldte vokssikre rengjøringsmidler til vedlikeholdsvask.

Guide for vedlikeholdsvask

 1. Vask med rengjøringsmiddel for forvask (bruk kun vokssikre rengjøringsmidler!)
 2. Skyll
 3. Bruk en bilshampo og benytt "two bucket method"
 4. Skyll
 5. Tørking (fortrinnsvis med en stor microfiberklut, tørk flere ganger - ikke gni!)
 6. (Avsluttende behandling / Quick detailer. Revitaliserer overflaten av voks og forbedrer glans. Ikke et nødvendig steg.)

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

 • De beste produktene for bilpleie
 • 30-dager pengene tilbake garanti
 • Sikre betalingsløsninger
 • Rask levering 1-3 dager
 • Rimelig frakt fra 59.-
 • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
 • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!