Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Derfor bør du ikke benytte skumsåpe og rengjøringsmiddel med fargestoffer

En av våre mest populære produkter er skumsåpe, som benyttes til forvask eller en rask og effektiv vedlikeholdsvask av kjøretøy. Vi hos Autodude vil kun selge produkter vi selv benytter og stolt kan anbefale. For en tid tilbake, fikk vi en forespørsel om hvorfor vi ikke hadde noe skumsåpe med farge i vårt sortiment. Kunden hadde tidligere sett dette på internett og synes det så heftig ut. Vi forklarte at vi ikke har noe farget skumsåpe og at det finnes en grunn til det.

Vi har valgt å ikke selge rengjøringsmiddel som inneholder store mengder med ekstra tilsatte fargestoffer, da dette kan påvirke sluttresultatet på en negativ måte og etterlate seg uønskede overraskelser. Et rengjøringsmiddel med fargestoffer har ingen annen positiv effekt, enn at det ser litt heftigere ut.

Et rengjøringsmiddel med tilsatte fargestoffer gir ingen bedre rengjøringseffekt enn et rengjøringsmiddel uten. Vi anbefaler istedet at man satster på ett brukervennlig forvask og rengjøringsmiddel som ikke inneholder mange unødvendige tilsettninger. For eksempel. så inneholder King Carthur Control Snow Foam ingen unødvendige stoffer. Ingen fargestoffer, dufter, voks eller andre midler som svekker dens egenskaper. Ingrediensene er utelukkende for å oppnå maksimal rengjøringseffekt og ingenting annet som f.eks. farge og duft.

Til høyere finnes noen eksempelbilder fra misfargede overflater på grunn av høyt innhold av fargestoffer i skumsåpe.

Den største ulempen med et rengjøringsmiddel som inneholder mange undøvendige tilsetningstoffer, er først og fremst ikke den forverrede rengjøringseffekten, men hva den kan etterlate seg.  Ofte, eller egentlig alltid, så er det veldig vanskelig å fjerne alt rengjøringsmiddel. Uansett hvor mye du skyller av eller tørker, vil det alltid ligge igjen noe middel på kjøretøyet. Her vil fargestoffene kose seg å legge igjen vanskelige flekker.
Dette skaper mye unødvendig frustrasjon og ekstra arbeid!

 

 

Selv karamellfarge kan misfarge
Den store overraskelsen og det aller største problemet med fargede rengjøringsmiddel, er om det havner på områder der det ikke skal være. Legger middelet seg på overflater som ikke er resistente mot væske og i stedet drar til seg middelet og dermed også fargestoffene, kan dette gi et skikkelig kjedelig og permanent vaskeresultat med misfarging som følger. Farget rengjøringsmiddel som havner på resistent lakk er ikke noe problem, men havner skumsåpen f.eks. inn i bilen (pga. rute eller dør som ikke er helt lukket / dårlig gummilist etc.) eller i motorrommet, så finnes det mange områder som lett kan misfarges. Oppdager man ved vask at middelet havner på et ubeleilig og mer utsatt område på bilen, er det ofte ikke noe problem å tørke det bort med det samme for å unngå misfarging. Men i mange tilfeller når man benytter skumvask, spesielt som vedlikeholdsvask, er man ute etter et så raskt og effektivt rengjøringsresultat som mulig. Da går man ikke alltid grundig igjennom og undersøker bilens smådetaljer der gjenglemt middel kan finnes. Selv om middelet ikke skummes på "feil område", så er risikoen for at skyllevannet inneholder fargestoffer som renner og havner på feil sted. Risikoen er høyere når man benytter en skumkanon og høytrykkspyler, da det er mye vanskeligere å kontrollere eksakt hvor alt middel og skyllevann havner og "trykkes" inn. Etterlates middelet på en utsatt overflate over lengre tid, er risikoen for permantet misfarging stor.

I de fleste tilfeller så klarer man seg sikkert uten misfarging og uønskede overraskelser etter vask. Men vi syns det er unødvendig å ta risikoen med de fargede midlene, da de ikke gir noe bedre rengjøringsresultat.

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!