Autodude

Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Kart over selvvask i Norge

Finn din nærmeste selvvask på denne siden. Du kan også fylle kartet med nye lokasjoner via linken under!

Dersom man ikke har mulighet til å vaske bilen hjemme, er det et bra alternativ å gjøre det på et selvvaskanlegg! Det er spesielt nyttig hvis man vil bruke en skumkanon, men har ikke tilgang til sin egen høytrykkspyler. I denne artikkelen har vi samlet informasjon om hvor de ulike vaskehallene i Norge befinner seg! Du kan også bli med å bidra ved å fylle på kartet! 

Det er ikke alltid like lett å vite hvor de moderne selvvask/vaskehallene befinner seg, derfor prøver vi å samle inn så mange lokasjoner som mulig, for at det skal være enkelt for alle å finne nærmeste selvvask! Du kan hjelpe til med å fylle kartet med selvvaskanlegg du vet om! For å gjøre kartet så komplett som mulig, send gjerne inn din lokale selvvaskanlegg via linken under!:) 

Klikk her for å fylle kartet - fyll ut info her!

Du kan bidra med å fylle kartet med flere selvvask/vaskehaller! Fyll ut formelen via linken ovenfor, så oppdateres kartet med informasjonen. Om du har ytterligere informasjon om et vaskehall som allerede er på kartet, kan du sende en e-post til info@autoude.no, og vi vil oppdatere informasjonen! 

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 59,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Fri frakt på bestillinger over 1198 kr

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!