Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Dr Dirt SnapLock™ - Fremtiden for hurtigkobling av f.eks Skumkanon

Vi i Autodude har som mål å kunne tilby det absolutt beste som finnes på markedet for bilpleieprodukter. Derfor er våre kunders tilbakemeldinger og tanker om produkter svært viktig. Takket være vår erfaring, kunnskap og store salgsvolum har vi god kontakt med produsenter av produkter som veldig gjerne lytter til våre ideer. (som vi i mange tilfeller mottar fra dine kunder!)

Tilbakemeldinger fra kunder spiller en svært viktig rolle i vår virksomhet, både når det gjelder utvalg og produktutvikling, og takket være vår erfaring og salgsvolum lytter produsentene gjerne til tilbakemeldinger fra oss (gitt av kunder) om produkter og deres utviklingsideer og forbedringsområder. Med den fornyede Dr Dirt SnapLock™-koblingen og G3-serien fikk vi flere spørsmål om hva som er forskjellen mellom den gamle og den nye modellen, hvorfor Dr Dirt oppdaterte koblingen til den nye, er det verdt å oppgradere fra tidligere modeller til den nye, og hvordan skjer oppdateringen. Vi bestemte oss for å skrive en liten artikkel om emnet og forklare forskjellene mellom enhetene (eller faktisk koblingene) og årsakene til en helt ny type kobling. Nytt G3- og SnapLock-kompatibelt tilbehør finner du her

Dr Dirt SnapLock™ - Fremtiden for hurtigkobling av f.eks Skumkanon og tilbehør for Høyttrykksspyler

Vennligst se filmen vår. Filmen er på svensk.

I et nøtteskall

 • Dr Dirt G2 og G3 tilbehør er praktisk talt det samme, bare koblingen er annerledes
 • En ny serie med presisjonsmaskinerte SnapLock™-koblinger
  • Den tidligere koblingen var av myk messing, over tid (spesielt ved mye bruk) løsnet koblingen og begynte å lekke
  • I den nye modellen er materialet endret til galvanisert stål
  • Størrelsen på koblingen ble oppdatert for å være tykkere og sterkere, selv det tyngste tilbehøret (høytrykk osv.) løsner ikke kontakten
  • Tidligere 1 pakning, i den nye 2 x Viton-pakninger
 • G2 (og G1)-modeller er veldig enkle å oppgradere til SnapLock™-kompatibel ved å bytte koblingene
 • Du finner en veiledning for å bytte koblinger på den nedre siden

G2 QuickRelease og G3 SnapLock™ forskjeller

Sammen med oppdateringen av skumkanonen og nytt tilbehør, var hurtigkoblingssettet introdusert i G2-versjonen av Dr Dirt revolusjonerende, fordi takket være det kunne praktisk talt ethvert håndtak på høytrykkspyleren enkelt endres til å fungere med en hurtigkobling, og spesielt i modeller med en gjenget kopling, trengte du ikke lenger å vri løs tilbehøret som skumkanonen eller spylerøret.

Men over tid la vi merke til at, spesielt ved daglig profesjonell bruk eller annen hard bruk, var kvaliteten på Quick Release-kontakten ikke helt som den skulle ha vært. Den myke messingkroppen begynte å bli løs, noe som i verste fall forårsaket lekkasje, og feste av tilbehør føltes løst. I tillegg kunne den ganske lille kontakten være for vinglete, spesielt med tungt tilbehør (f.eks. understellsvasker), noe som bidro til å forverre klaringen. I praksis tålte derfor ikke koblingen hard bruk så godt som den burde. Dr Dirt SnapLock™-koblingen ble utviklet som en løsning på problemet.

I SnapLock™-koblingsserien ble alle problemene som ble observert i den forrige modellen korrigert: Som et utgangspunkt ble hoveddelen av koblingen endret til en mye sterkere, slik at den tåler selv det tyngste tilbehøret uten å løsne og uten problemer. Messingen, som ble funnet å være for myk, ble erstattet med presisjonsbearbeidet galvanisert stål, slik at selv hard profesjonell bruk ikke sliter koblingen løs. I tillegg ble tettheten sikret ved å oppdatere den ene tetningsringen til den forrige modellen til to VITON-pakninger.

Den doble tetningsringen til den nye hurtigkoblingen sikrer tetthet selv ved hard bruk

Oppgradering av en gammel (Dr Dirt G1 eller G2) til SnapLock™-kompatibel

Ønsker du å oppgradere en eldre modell til en ny kontakt?
Klikk her for å få 50 % rabatt på koblinger
⬅ 

Dr Dirt G2-skummeren, Magic Wand, Extension og understellsvasker har vist seg å være svært vellykkede oppdateringer basert på tilbakemeldinger, og det var ikke nødvendig å fornye dem. Den eneste forskjellen mellom G2- og G3-versjonene er endringen av hurtigutløsningssystemet fra QuickRelease-systemet til SnapLock. Hvis du har en tidligere Dr Dirt G2-skummer, Magic Wand-sprayrør eller annet tilbehør utstyrt med en QuickRelease hurtigkobling, er det veldig enkelt å oppdatere den til G3-versjonen (for å fungere med en SnapLock hurtigkobling). Selv de eldste G1-versjonene (med tradisjonelle vaskemaskinspesifikke adaptere) kan oppdateres på samme måte ved å endre adapteren til en kompatibel, selv om det selvfølgelig er forskjell på selve enheten.

I praksis kreves en ny SnapLock™ hurtigkobling for oppgraderingen, hvorav den ene halvdelen er festet til skumkanonen eller spylerøret, og den andre halvdelen (som inneholder den spesifikke adapteren) er festet til høytrykkspylerens håndtak. Hvis du bruker for eksempel en skumkanon og et Magic Wand-spylerør, må du kjøpe 2 stykker koblinger (hansidene av hurtigkoblingen) som festes til dem. Her finner du både en spesifikk adapter (for håndtaket på en høytrykkspyler, velg riktig alternativ) og hannnippelen til hurtigkoblingen som festes til skumkanon, spylerør osv.: Hurtigkoblingsadapter Dr Dirt SnapLock . Ønsker du å oppgradere G1- eller G2-versjonen til en ny, vil et klikk på lenken over aktivere en rabattkode som du kan bruke til å kjøpe adapterene med 50 % rabatt.

I tillegg inkluderer serien et håndtak med hurtigkobling som er direkte kompatibel med SnapLock-systemet: Dr Dirt Pressure Gun. Ved bruk av denne er det ikke behov for en spesifikk adapter, men skumkanonen osv. festes direkte på håndtaket.

Klikk her for å få 50 % rabatt på koblinger⬅ 

Instruksjoner for bytte av koblinger

Det er veldig enkelt å bytte kobling fra eldre G1- eller G2-versjoner av skumkanon, spylerør, understellsvasker osv.

1. Fest ønsket tilbehør godt, for eksempel i en skrustikke. Adapteren løsner ved å vri den mot klokken med en passende skiftenøkkel.

OBS! Adapteren kan være ganske stram

2. Fjern adapteren og rengjør gjengene fra tettebånd, gjengelås osv.

3. Forsegl den nye adapteren med 3-5 runder teip (hvis gjengen ikke allerede er forseglet). Skru den nye nippelen godt på plass.

4. Fest den spesifikke adapteren til håndtaket på høytrykkspyleren. Hurtigkoblingen er nå klar til bruk!

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

 • De beste produktene for bilpleie
 • 30-dager pengene tilbake garanti
 • Sikre betalingsløsninger
 • Rask levering 1-3 dager
 • Rimelig frakt fra 59.-
 • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
 • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!