Autodude

Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Generelt om bilvask

 

Bilvask er en av de viktigste punktene i forbindelse med vedlikehold av bil. Spesielt i Norge, hvor biler blir eksponert for veisalt og luftforurensning i store deler av året. En godt vedlikeholdt bil beholder sin verdi og er mye flottere å se på. En vedlikeholdt bil er også et tegn på en forsiktig eier.

Bilvask bør man gjennomføre annenhver uke eller ved behov. Dette beskytter bilens lakk fra ytre påkjenninger, som f.eks. UV-stråling, regn, luftforurensning, svovel fra regn og vann. Den tidlige vårsolen vil ha en negativ effekt på en skitten bil. Slaps blandet med vann, sand og veisalt er ikke bra for lakken på bilen din.

Spesielt på vinteren, er regelmessig vask av bilen viktig fordi veisalt og høy luftfuktighet skaper grobunn for korrosjon. Piggdekk på vinteren skaper små metallspon i luften, som igjen setter seg fast i lakk og skaper korrosjon. Du bør behandle bilen med f.eks voks, minst en gang i løpet av vinteren om du har mulighet til dette. Det forhindrer at skitt setter seg fast og vil skape en beskyttende hinne. Renholdet vil bli mye enklere! Moderne voks kan klare å bekytte bilen hele vinteren.

En ren bil vil også øke trafikksikkerheten. Rene lys og reflektorer synes bedre enn skittne. Rene speil og vinduer vil bedre utsikten ut av bilen osv. Ved å opprettholde en ren overflate, vil det være enklere å oppdage eventuelle skader, som for eksempel riper, bulker og sand/grus.
Fremfor alt, en ren bil ser bra ut!

SE ALLE VÅRE BILPLEIEPRODUKTER HER!

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 59,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Fri frakt på bestillinger over 1198 kr

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!