Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Om varemerket CAR5

 

Ingen flashy navn, heftige forpakninger eller hokus pokus. Bare ren ytelse til lav pris.

Sjekk ut alle CAR5-produkter her ←  

Ved å selge millioner av bilpleieprodukter i tre forskjellige land siden 2015 har vi i Autodude fått mye erfaring med hvordan man driver e-handel, men også veldig unik og viktig informasjon om forskjellige bilpleieprodukter. Det finnes et stort antall produkter, og siden utvalget i bilpleiemarkedet er større enn noensinne, kan det lett bli en sammenfiltret jungel rundt alle merker, produkter og nyheter. "Hva trenger jeg for å vaske bilen? Hvilke midler brukes på hvilken del av bilen min? Hva er en overkommelig pris? Hvordan bruker jeg produktet? " Det er mange spørsmål om bilpleie og produkter! 

Vi tror at det er mangel på produkter på markedet som setter den typiske bilpleien i fokus. Hvis produktene er avanserte, kan de være unødvendig dyre og vanskelig å bruke, mens de produktene som er for billige, har ofte ingen effekt, og du får ikke de resultatene du forventet. Mange bilpleiere i dag leter etter gode produkter til en god pris, det er ikke vanskeligere enn det. 
Med CAR5-produkter ønsker vi at alle deler av bilpleieprosessen skal være en glede for alle involverte parter; bilpleieren, bilen og lommeboken. Etter flere års utvikling tror vi at vi har funnet noe veldig bra, og ser frem til at du tester dem!

Hvordan kan CAR5-produkter være så billige? 

For å kunne tilby lave priser, har vi besluttet å henvende oss direkte til fabrikker og har hatt store innkjøpsvolumer uten dyre mellomledd. På denne måten kan vi senke prisen uten kompromiss. Hvis vi kjøper det billig, så kan vi også selge dem billig. Produktene er utviklet i tett samarbeid mellom oss, våre partnere og fabrikkene der de produseres. Vi bruker kun høykvalitets, effektive og velprøvde ingredienser som base når vi utvikler produktene. Mange av produktene er konsentrerte og kan derfor fortynnes ytterligere. Derfor kan CAR5s produkter selges til en mye lavere pris sammenlignet med andre merker på markedet. Til slutt viser CAR5-merket at en lav pris ikke trenger å bety dårlig ytelse! 

Men er de virkelig så bra? 

CAR5s produkter er utviklet med mange års erfaring, spesielt med tanke på alle utfordringer det nordiske klimaet legger på bilen. Produktene er grundig testet av oss og våre profesjonelle partnere før lansering, og kan derfor garantere høy kvalitet og ytelse. Produktene er designet for å passe alle, om du er profesjonell, amatør eller en entusiastisk bilpleier, så gir produktene en virkelig god ytelse, samtidig som de er enkle og trygge å bruke. 

Hva sier CAR5 om miljø og helseproblemer? 

Alle CAR5s kjemiske produkter produseres i førsteklasses fabrikker som overholder alle EUs kjemiske forskrifter og direktiver. Produktene inneholder ikke vanskelige tilsetningsstoffer, alt slik at du som bruker produktene kan føle deg trygg på å håndtere produktene. Vi har valgt ingredienser som har minst mulig innvirkning på miljø og klima. Nesten alle produktene er biologisk nedbrytbare av natur. De fleste emballasjer er laget av plast som er lett å resirkulere. Hvis det er noe produkt som må resirkuleres eller håndteres på en bestemt måte, er de tydelig merket med dette. Fabrikken er nøye valgt av oss og produksjon foregår i Europa, inkl. Sverige og Finland. Tilbehøret er for det meste laget i Kina. 

Hva betyr varemerket CAR5? 

Etter seks år og millioner av solgte bilpleieprodukter, fant vi ut at bilpleiemarkedet har blitt enda mer komplisert for vanlige brukere. De fleste av oss vil bare finne produkter med god valuta for pengene, men mange avanserte profesjonelle produkter pleier å være for dyre eller vanskelige å bruke, og på den andre siden kan de billigste produktene ikke gi de resultatene du kanskje forventet.

Derfor utviklet vi CAR5-merket: Det er synonymt med brukervennlige og effektive bilpleieprodukter til en overkommelig pris som gjør bilpleie til en ren nytelse. Med CAR5 fokuserer vi på tre ting:

  • Lett å bruke: Du trenger ikke å ha noen opplæring eller ferdigheter for å bruke produktene og oppnå gode, profesjonelle resultater. Produktene er i tillegg trygge for deg, miljøet og kjøretøyet ditt.
  • Effektivitet: Produktene er veldig effektive og fullt kompatible med hverandre. Hvert produkt har sine egne egenskaper og bruksområder, og de oppfyller sine forventninger.
  • Pris: Prisen på produktene må holdes til et minimum. Det skal ikke være mulig å få lignende produkter og deres ytelse til en lavere pris fra noe annet merke.

Du finner alle CAR5-produkter her ←

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1198 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!