Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Poleringsputer

★ OBS! På mobilsiden åpner du bilpleieguiden i menyen oppe til venstre ved siden av logoen ≡


Poleringsputer

Poleringsputer finnes i et antal ulike typer blant en mengde produsenter. De vanligste rundelltypene er hovedsakelig ull, mikrofiber og skumputer. Nedenfor går vi igjennom egenskapene for hver type.

Ullputer

En vanlig misoppfatning er at ullputer er de mest skånsomme, på grunn av mykheten. Det er faktisk slik at den sliper raskest og kan til og med fjerne litt dypere riper effektivt. Siden ullputen sliper såpass effektivt, etterlater den seg også ofte merker, "hologram" som må fjernes ved

hjelp av en eller to ulike kombinasjoner (poleringspute og poleringsmiddel) Ullputens fordeler er rask fjerning av riper og lav varmeutvikling, sammenlignet med andre poleringsputer. Ullputene er ikke anbefalt for oscillerende maskiner, men beregnet på roterende maskiner.

Mikrofiberputer

Mikrofiber er i første omgang beregnet for oscillerende maskiner. De kan brukes av roterende, men puten genererer raskt varme og kan være ubehagelige / vanskelige å bruke. Mikrofiberputen sliper raskt, så det er enkelt å få bort dypere riper med en oscillerende maskin, og hologrammene som skapes er enkle og få bort. Mikrofiberputen vil nesten alltid skape noen merker i overflaten (veldig fine riper), så man må avslutte poleringen litt snillere med en mykere pute og poleringsmiddel. Det finnes også mikrofiber for finish, som ikke sliper like mye, men etterlater en perfekt finish på overflaten. Mikrofiber krever litt ekstra vedlikehold. Etter hver overflate (si 40X40cm) må fibrene "børstes" opp igjen. Vi anbefaler også å vaske putene ofte, for eksempel etter to dører. Da beholder puten sin effekt og funksjoner og vil vare lenger.

Skumputer

Skumputer er den mest kjente typen. Nesten alle produsenter har dem. De kan ha ulike teksturer, eller en helt flat overflate. Ulike teksturer har ulike bruksområder, ettersom de fjerner overskuddet av poleringsmiddel. Skumputer finnes i en mengde ulike hardheter, som sliper forskjellige overflater. Alt fra å behandle dypere riper til en flott overflatefinish. Du bør derfor ta deg tid til å utforske og bli kjent med de ulike hardhetene. Et skånsomt poleringsmiddel sammen med en hard skumpute, kan polere like grovt som en ullpute.

Vedlikehold av poleringsputer

Start alltid med en ren poleringspute. Mister du den på bakken, må du vaske den nøye under rennende vann før du tar den i bruk. Du kan også bruke litt såpe for å øke vaske effekten. Når puten er ren, skal vannet presses ut, (OBS! ikke vri eller krøll) og bli så tørr som mulig. Deretter skal den tørkes, med f.eks trykkluft eller på en roterende maskin. Løft maskinen opp og start på lavt turtall. Øk hastigheten rolig opp mot 2500 rpm, da bør det meste av vannet forsvinne fra puten.
For å tørke putene med en oscillerende maskin, kan du holde den nedtil en mikrofiberklut i hånden og forsiktig "polere" mot denne til puten er tørr.

=> Se Autodude sine poleringsputer her!

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!