Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Poleringsmiddel

★ OBS! På mobilsiden åpner du bilpleieguiden i menyen oppe til venstre ved siden av logoen ≡

Poleringsmiddel

Det finnes mange ulike produsenter av poleringsmidler på markedet. Poleringsmidler kan deles inn i to hovedkategorier, DAT og SMAT. Det er størrelsen på kornene og forandringen under poleringen som skiller disse to. DAT-type reduserer størrelsen på kornene under poleringen og starter grovt og sliper til slutt veldig fint. Med SMAT-type vil kornets størrelse være den samme under hele poleringen. Kjente DAT-midler er Menzerna, 3M, Auto Finesse med flere. SMAT har f.eks Meguiars og scholl. Metodene for å polere med DAT eller SMAT er ganske så forskjellige.

DAT-middel

DAT-poleringsmiddel må "varmes opp" for å fungere best. Begynn med å spre middelet på overfalten med laveste turtall og helt uten trykk. Etter det høyner du hastigheten til ca 900-1000 rpm og legger på et lite lett trykk. Med denne hastigheten polerer du over overflaten som skal behandles en eller to ganger. Etter dette så høyner du hastigheten til mellom 1300-1500 rpm, nå starter jobben. Du kan også legge på mer trykk for å forsterke slipeeffekten. Med denne hastigheten polerer du over området 2-3 ganger og senker hastigheten til 900-1000 rpm og letter på trykket. Poler over området enda en gang, nå senker du hastigheten til det laveste og tilfører ikke noe trykk. Bare la maskinen gjøre jobben. Poler over området 1-2 ganger. Om lakken er veldig myk, kan du løfte maskinen litt når du utfører det siste trinnet.

*DAT = Dimishing Abrasive Technology

SMAT-middel

Når man skal polere med SMAT-middel, begynn med å spre ut middelet på området som skal behandles med den laveste hastigheten. Etter det så øker du hastigheten til 1300-1600 rpm og med en oscillerende maskin på 4-5. Nå polerer du over området 3-6 ganger og senker så hastigheten til 900-1000 rpm (eller 2-3 på oscillerende) med et middels trykk. Du polerer over området 1-2 ganger. Nå senker vi hastigheten til det laveste og helt uten noe trykk, bare la maskinens vekt ligge på. Poler over området en eller to ganger. Om lakken er veldig myk, kan du løfte maskinen litt når du utfører det siste trinnet.

*SMAT = Super Micro Abrasive Technology


=> Se Autodude sine poleringsmidler her!

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1399 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040 Kløfta

Org. nr: 915 300 278 MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!