Autodude
Nordens største bilpleiebutikk!

Telefon: 69 10 94 10

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

BILPLEIEKONKURRANSE

 

DEN STØRSTE BILPLEIEKONKURRANSEN MELLOM DE NORDISKE LANDENE!

VI DELER UT PREMIER TIL EN VERDI AV 13 500 kr!

Autodude organiserer en bildekonkurranse med bilpleie som tema mellom alle de nordiske landene (Norge, Sverige, Finland, Danmark), som alle kan delta i med bilder relatert til bilpleie! De fineste/beste bildene havner på Autodudes sosiale medier! Delta i konkurransen ved å sende inn de beste bildene av bilpleie via linken nedenfor!

Vær oppmerksom på at dette er en bildekonkurranse med bilpleie som tema. Bilder av kun en ren bil ved en vakker solnedgang blir ignorert i dette løpet (selv om de i gjennomsnitt er helt fantastiske), noe som betyr at bildet skal være tydelig relatert til bilpleie. Det spiller ingen rolle om bildet er av å vaske bilen, støvsuge, polering, voksing osv. Hver deltaker kan sende flere bilder til konkurransen. Last opp bildet ditt via linken nedenfor.

SEND BILDET DITT HERBILDEKONKURRANSE

De beste bildene blir belønnet med Autodude-gavekort:

1. Plass: 5000 kr
2. Plass: 2000 kr
3. Plass: 1000 kr
4-8. Plass: 500 kr

I TILLEGG trekkes det to bilpleiesett mellom alle som deltar ved å sende inn bilde/bilder: Premium (1990 kr) og Basic (990 kr).

Evalueringen av bildene blir som følgende: 29. juni. Autodude sin dommerteam velger de 20 beste bildene, som vil bli stemt på Autodudes sosiale mediekanaler, dvs. at alle følgere kan stemme! Avstemmingen avsluttes 30. juni, da vinnerne blir kunngjort. Legg igjen e-postadressen din med bildet, så tar vi kontakt hvis du er en av de heldige vinnerne! LYKKE TIL! 

Ved å sende inn et bilde til konkurransen, gir du Autodude tillatelse til å bruke bildet til markedsføring, for eksempel på sosiale mediekanaler (f.eks. avstemming).

Send ditt bilde her → BILDEKONKURRANSE

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 69,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-4 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

  • De beste produktene for bilpleie
  • 30-dager pengene tilbake garanti
  • Sikre betalingsløsninger
  • Rask levering 1-3 dager
  • Rimelig frakt fra 59.-
  • Gratis frakt ved bestilling over 1198 kr
  • Obs! "Postnord - Utlevering i butikk"

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!