ValetPro
King Carthur
Soft99
Auto Finesse
Collinite
Padboys
Autoglym
Meguiars
Dodo Juice
Bilt Hamber
Chemical Guys
Gtechniq
Flex
Rupes
Kent
Furniture Clinic
Mothers
Wheel Woolies
Dr.Dirt
Kränzle
Mirka
Poorboys
Nilfisk
Selaclean
Gyeon
Kärcher
CarPro
Tuga Chemie
MetroVac
Turtle Wax
Gorilla
Armor All
Nanolex
Wunder-Baum
Koch Chemie
Sonax
Macserien
Kungs
tershine
Rain-X
Numatic


Frakt fra:

59.-

 

Frakt ved bestilling
over 1200.-

0kr


Fri retur (30 dager):

0kr

Kjøpsvilkår

Vi er til enhver tid forpliktet til å følge gjeldene regler og lover for netthandel og fjernsalg.

Kundeforhold med oss opprettes når du bestiller produktene vi tilbyr og samtykker til våre kjøpsbetingelser

Produkt og prisinformasjon

Produkt og prisinformasjon for våre produkter vises på våre nettsider. Prisene inkluderer ikke leveringskostnader om ikke annet er spesifisert.

Frakt og kostnader

Ordre blir levert med servicepakke på vegne av kjøperen om ikke annet er oppgitt.
Ordre blir levert når alle bestilte produkter er tilgjengelig.
Kunde har mulighet til å be om dellevering om ønskelig. Merk at det kan tilkomme ekstra kostnader for frakt ved dellevering.

Levering

Vi sender ordre daglig (ukedagene). Ordre som kommer inn senest klokken 13.00 blir vanligvis sendt samme dag. Vi forsøker å informere om leveringstiden blir lenger enn forventet.
Ordre blir levert når alle bestilte produkter er tilgjengelig.

Avvikende leveringsadresse

Du kan kjøpe varer og få dette tilsendt til en annen adresse, uten ekstra kostnad. Merk da leveringsadresse i tillegg til din egen adresse under ordreprosessen. Du kan f.eks kjøpe som gave og få produkter levert til en mottakeradresse og faktura til deg.

Nektet levering

Vi forbeholder oss retten til å ikke levere en ordre med utilstrekkelige opplysninger eller ved andre relevante omstendigheter.

Betalingsmåter

Produktene og eventuelle fraktkostnader blir betalt samtidig som ordren blir utført. Vi bruker Klarna som betalingsløsning og du kan her velge å betale med kredittkort, faktura eller delbetaling. Firma kan også benytte Klarna som betalingsmåte ved å velge "Firma?"
Større selskaper/ kunder kan motta faktura fra oss etter avtale.
Vi kredittsjekker alle firmabestillinger som kommer inn utenom Klarna sitt system.

Betale med Klarna

Klarna leverer faktura med 14 dager betalingsfrist om ikke annet er valgt ved bestilling. Ved forsinket betaling vil det tilkomme omkostninger som purregebyr i samsvar med gjeldene lovgivning. Det blir utført kredittsjekk ved bestilling og levering skjer kun til folkeregistrert adresse.
Nå kan også firma betale via Klarna!

Faktura (Firma)

For store kunder tilbyr vi muligheten for faktura. Det tilkommer da et fakturagebyr på 49.- Om du er ny kunde, forbeholder vi oss retten til å kreve forskuddsbetaling. Ordre blir da sendt så snart faktura er registrert innbetalt. Vi forbeholder oss retten til å utføre kredittsjekk.

Returer

Kunde har 30 dager returrett på kjøp, vi beregner dette fra dato produktet er sendt fra oss. Produktet må være ubrukt og emballasjen uåpnet, samt at produktet må være i salgbar stand. Beløp blir refundert fra oss etter kontroll av produktet.
Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver retur som ikke samsvarer med våre krav.

Uavhentede forsendelser

Å unnlate å hente pakken fra ditt lokale postkontor er ikke det samme som å benytte seg av angreretten! 
For fri retur eller bytte av vare, må kundeservice kontaktes i forkant av retur. Du kan benytte vårt kontaktskjema.
For alle pakker som ikke hentes ut fra postkontoret og som kommer i retur til oss, reserverer vi oss retten til å debitere deg en avgift for å dekke frakt og administrasjonsgebyr. Foreløpig er denne avgiften 185.- ink mva og er ikke refunderbar.

Skade ved transport

Om pakken er skadet under transport og produktene er skadet pga. dette, ta kontakt med postkontoret så snart som mulig og meld om skade. Ta så kontakt med oss om levering av nytt produkt. Vi forbeholder oss retten til å ikke erstatte produkter med frostskade, om ordren er utført i vinterhalvåret (oktober - mars). Kjøp av væske i vinterhalvåret er på eget ansvar.

Feil på produkt

Om du har mottatt et produkt med feil eller mangler, ta kontakt med kundeservice snarest. Ta kontakt med oss via e-post eller telefon, så retter vi opp i dette så snart som mulig. Husk å ha ditt ordrenummer klart før du tar kontakt.

Bruk av produktene

Jeg forstår at mange produkter som selges i nettbutikken Autodude er beregnet på profesjonelt bruk og kan være sterkere enn vanlige produkter som er tilgjengelig på markedet. Skade kan forekomme om produktet ikke blir brukt i henhold til bruksanvisning. Autodude er ikke ansvarlig for eventuelle skader som kan forekomme av produktene vi selger. For eksempel, men ikke begrenset til, riper, lakkskader og rester på overflaten.

Selgeren kan ikke vite hvilke materialer som produktet skal brukes på. Selgeren kan heller ikke vite om objektets overflate har fått utført reparasjonsarbeid tidligere. Det er derfor kundens ansvar å sjekke egnetheten av produktet til sitt bruk. Test gjerne produktet på et lite område før du behandler hele flaten for å forsikre deg om at overflaten ikke tar skade. Hvis du ikke vet hvilket produkt som passer ditt behov, start alltid med et mildt vaskemiddel som mulig! Jo sterkere produktet er, dessto større er mulighetene for å skape skade på overflaten. Sjekk alltid bruksanvisning samt våre instruksjoner før du tar i bruk et produkt.

NB! Om du oppdager før bruk / åpning av produktet at dette ikke er egnet til ditt formål. Ta kontakt med kundeservice for retur eller bytte til egnet produkt.

Force majeure

Autodude.no er ikke ansvarlig for forsinket leveranse eller faktorer utenfor Autodude sin påvirkning. Dette er faktorer som, men ikke begrenset til, krig, naturkatastrofer, eksport eller importforbud, avgjørelser gjort av myndigheter, offentlig transport, strømbrudd eller arbeidsstans eller lignende.

Om nødvendig, kan du motta mer informasjon om levering / vilkår på e-post.

Show purchase information

Problemfri handel

Du kan enkelt betale med kort, faktura eller avbetaling via Klarna.
Fraktkostnader er fra 59.- 
om ikke annet er oppgitt.

Rask levering 1-3 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Bestillinger som ankommer oss før 13.00 på hverdager, sendes vanligvis samme dag. Du mottar produktene vanligvis 1-3 dager etter bestilling. (gjelder lagerførte varer)

100% Fornøyd Garanti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring.
100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Ta kontakt med oss i forkant av en retur.