Autodude

Nordens største bilpleiebutikk!

ÅPNINGSTID: 09.00-15.00 (Man-Fre)

Telefon: 69 10 94 10

Høstpakke - AUTODUDE

✅ PAKKEPRIS!
 

Et omfattende, men rimelig bilvask- og beskyttelsessett bygget rundt Autodude's mest populære produkter. Med dette settet vil bilen din takle vinteren overlegent! VI ANBEFALER!

GRATIS LEVERING VED BESTILLING OVER 1200KR
Pris fra.699 kr
-27%964 kr

Velg:

Ofte stilte produktspørsmål
Ingen spørsmål stilt for dette produktet enda

Gode hjelpemidler å ha i tillegg til pakken!

Produktsider åpnes ved å klikke på bildet.

Et omfattende, men rimelig bilvask- og beskyttelsessett bygget rundt Autodude's mest populære produkter. Med dette settet vil bilen din takle vinteren overlegent! VI ANBEFALER!

 - BEGRENSET UTGAVE - 

HØSTPAKKE FOR BILVASK OG BESKYTTELSE INNHENTET FRA TOPPRODUKTER!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Den norske vinteren er en tøff tid for både oss mennesker og biler spesielt! Vanligvis snakker vi bare om den tekniske siden av biler, men de utfordrende vinterforholdene setter også det ytre skallet på bilen veldig tungt. Om vinteren gir store temperaturforskjeller, fuktighet og for eksempel veisalt sine egne utfordringer. Så vi tenkte å sette en rimelig høstpakke rundt Autodude's "topprodukter", der både pris og kvalitet møtes. Pakken inneholder de nødvendige stoffene for både grundig rengjøring og beskyttelse av de utvendige overflatene. Med dette settet vil bilen din takle vinteren! VI ANBEFALER!

Produktene i pakken er nøye utvalgt og kan ikke byttes ut mot andre "erstatninger". I tillegg anbefaler vi at du kjøper enten en Foam Lance Dr Dirt G1 som kobles til din høytrykksspyler (også tilgjengelig som en ny Dr Dirt G2 med hurtigkobling) eller et håndbetjent Kwazar trykksprøyte

Det er to produktalternativer tilgjengelig der alle andre produktalternativer forblir det samme, men voksen endres (mørke eller lyse overflater).

Høstpakkens innhold

 • Bilvoks Soft99 Fusso Coat (til mørke eller lyse overflater, se produktalternativer)
 • Løsemiddel King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Bilshampo CAR5 Shampoo, 500 ml
 • Metallpartikkelfjerner King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Tjærefjerner ValetPRO Citrus Tar Remover, 500 ml
 • Poleringsklut King Carthur Red Ruby, 1 stk.

Hva brukes til hva?

King Carthur Total Snow Foam er en videreutvikling av den ekstremt populære forvaskmiddelet Control Snow Foam. Total Snow Foam har en enda kraftigere rengjøringseffekt enn Control Snow Foam. Den største forskjellen er at Total Snow Foam er et løsemiddelbasert alkaliskt rengjøringsmiddel. Det innebærer at middelet rengjør og løsner smuss i dybden, samtidig som det er skånsomt mot overflaten. Trafikkfilm, vanskelig smuss, insekter, fett, mugg, og f.eks. gammelt vokslag er dens spesialitet. Middelet egner seg best for rengjøring av kjøretøy som mangler lakkbeskyttelse eller voks. Perfekt når man vil utføre en skikkelig grundig rengjøring av bilen.

King Carthur Red Ruby er en fantastisk myk og mild poleringsklut. Lengden og tettheten på fibrene er optimale for buffing av voks. Fløyelsmyk og mild berøring på lakkerte overflater.

King Carthur Iron Remover fjerner effektiv metallpartikler som sitter fast på lakken. Med en geleaktig konsistens vil eksponeringstiden bli lenger og resultatet enda bedre! Et produkt vi i Autodude definitivt anbefaler!

CAR5 Shampoo er en shampo som er veldig konsentrert, og hele flasken er nok til ca. 25 vask. Takket være den høyskummende effekten, fungerer shampoen perfekt til å påføres også med foam lance. Shampoen inneholder en blanding av flere forskjellige overflateaktive stoffer, som sammen renser, beskytter og gir overflaten glans. CAR5 har nøye veid balansen mellom overflateaktive stoffer, for å maksimere alle effekter samtidig. 

ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover remover løser effektivt opp vanskelige flekker og rester av asfalt, tjære og lim. Brukes for å fjerne blant annet olje, fett, silikon, voks, kvae. asfalt, drivstoff og limrester. Brukes også for å fjerne insekter og andre vanskelige flekker. 
En av de beste, om ikke den beste mot overnevnte utfordringer. Autodude anbefaler! Også for profesjonell bruk.

Soft99 Fusso Coat er en legendarisk voks laget i japan og er utrolig holdbar, og enkel å bruke. Med en utrolig holdbarhet på opp til 12 måneder, vil FUSSO Coat beskytte bilen din. Fusso er kjent verden over, nettopp pga. sin lange holdbarhet i tillegg til sine fantastiske hydrofobe egenskaper.

Autodudes hurtigguide

Vi anbefaler at du sjekker manualen for hvert produkt på sin egen produktside. Generelle instruksjoner for bilpleie finner du på Autodude's bilpleieguide.

Warning label information:
H304
Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
H302
Farlig ved svelging.
H319
Gir alvorlig øyeirritasjon.
H317
Kan utløse en allergisk hudreaksjon.
H315
Irriterer huden.
H318
Gir alvorlig øyeskade.
H412
Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
H228
Brannfarlig fast stoff
H372
Forårsaker organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med kort, bank, faktura eller Klarna-konto. Vi tilbyr også Klarna for bedriftshandel. Fraktkostnader er fra 59,- om ikke annet er oppgitt.

Rask levering på 1-3 dager

Våre ansatte håndterer bestillinger fortløpende. Alle bestillinger som ankommer oss før kl 13 på hverdager vil normalt sett bli sendt samme dag.

100 % fornøydgaranti

Du kan alltid returnere det ubrukte produktet gratis, uten forklaring. 100% Fornøyd garanti gir deg pengene tilbake ved retur av ubrukt / uåpnet produkt innen 30 dager fra kjøpsdato. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Les mer her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEIEPRODUKTER

Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment. Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE!

AUTODUDE.NO TILBYR

 • De beste produktene for bilpleie
 • 30-dager pengene tilbake garanti
 • Sikre betalingsløsninger
 • Rask levering 1-3 dager
 • Rimelig frakt fra 59.-
 • Fri frakt på bestillinger over 1200 kr

FIRMAINFORMASJON

Handshake Norway AS
Ordfører Utnes vei 19, 1580 rygge

Org. nr: 915 300 278MVA

MELD DEG PÅ AUTODUDE NYHETSBREV!

Du vil motta nyheter som spesialtilbud, brukertips, nye produkter, konkurranser og lignende. Nyhetsbrev sendes ut et par ganger i uken, hovedsakelig på våren og sommeren. Meld deg på!